Vellykket kjempeprosjekt!

unibuss alnabru 3

Busspart Norge AS ble nylig valgt som installatør i et stort prosjekt i Bærum og Oslo, der 190 busser på henholdsvis Furubakken, Skui, Lommedalen, Alnabru og Klemetsrud skulle skifte sanntidsutstyr.

Consat er den nye leverandøren av tjenesten og utstyr.

Strekking av nye kabelpakker, montering av ny førerskjerm samt bytte av selve hub`en var noen av oppgavene, sammen med sluttesting av alle MAN, BYD samt VDL bussene slik at de var klare for å gå i trafikk.

Da alle bussene er i daglig drift, er det til tider utfordrende å få tak i nok busser å jobbe på. Det kan være utfordrende for installatørene å bli ferdige med oppgavene før bussen skal i trafikk igjen.

Trafikkontorene på de respektive bussdepoter spilte derfor en viktig rolle sammen med prosjektledelsen i Busspart. Samarbeidet gikk strålende og hele prosessen forløp både smertefritt og effektivt. En del helgejobb måtte dog til for å komme igjennom alle bussene, da det er nedtrekk på rutene i helgene.

Prosjektet hadde deadline fredag 1. juli, men Busspart var ferdig med oppgavene allerede uken før.

«- Vi takker vår oppdragsgiver for tilliten og samtidig busselskapet for strålende samarbeid i ukene som har gått. Dette beviser at man blir sterkere ved å samarbeide, og at innsats kombinert med godt humør er en vinneroppskrift», sier Halvor Roksvåg, Daglig leder i Busspart Norge AS

Unibuss alnabru 1
Unibuss alnabru 2
Unibuss stripsing