Busspart kjøper Veidec Norge AS

Busspart Norge AS kunngjør i dag at de har kjøpt opp Veidec Norge AS. Dette som del i en strategisk beslutning for å utvide virksomheten og styrke posisjonen i det norske markedet.

Veidec AB har lager og serviceorganisasjon i Sverige utenfor Malmø, og salgsapparatet er selvstendige aksjeselskaper i et tyvetalls land i Europa. Varene som selges er høykvalitets kjemikalieprodukter for verksteder og industri.

Veidec tilbyr omkring 300 ulike varer. I tillegg til den velkjente serien «Silver» finnes nå også en omfattende serie med grønne høyteknologiske produkter som tilfredsstiller miljøkravene som mange bedrifter har i dag til reparasjon og vedlikehold.

Busspart gruppen vil dermed i fremtiden tilby et bredere spekter av kvalitetsvarer og tjenester og styrke posisjonen som en komplett leverandør til det norske markedet. Veidec Norge AS vil fortsette å operere som et selvstendig selskap innenfor Busspart gruppen, med ansatte og virksomhet som tidligere.

«Vi er glade for å kunne kunngjøre dette oppkjøpet, som vil gi oss muligheten til å utvide vår virksomhet og styrke vår posisjon i det norske markedet», sier styreleder Dag Bergby i Busspart Norge AS. «Vi ser frem til å kunne videreutvikle den norske avdelingen og ser et uforløst potensiale i Norge tar man øvrige land i sammenlikning.»

Dette oppkjøpet - sammen med det nylige oppkjøpet av Metrotek AS er viktige skritt for Busspart gruppen i retning av å bli den ledende leverandøren inn mot kollektiv-, industri- og verkstednæringen.

 

WEB: https://www.veidec.com/no

TELEFON: Thomas +47 909 40 733 / Dag +47 908 84 476

E-POST: post@veidec.no