Busspart etablerer seg i Danmark

Busspart-gruppen styrker nå sin posisjon som en av de ledende aktørene innen produksjon av høykvalitets ettermarkedsdeler og som leverandør av kvalifiserte tjenester for busser i Norden.

Bilde Busspart DK

Fra venstre: Mikael Hamberg og Max fra Busspart Sverige, Casper Morell Ris fra Intradan Teknik i Danmark, samt Bjørn Arild Martinsen og Dag Bergby fra Busspart Norge.

Gjennom oppkjøpet av sin danske deleforhandler, Intradan Teknik, vil gruppen styrke sin tilstedeværelse i det danske markedet. Samtidig er dette et første skritt mot målet om snart å supplere tilbudet i Danmark med Bussparts øvrige tjenester i Norge og Sverige som totalleverandør innen skade og lakk, PDI (Pre Delivery Inspection) og tilpasning av systemer og utstyr om bord på kjøretøyene.

 

I forbindelse med fusjonen vil selskapet operere under fellesnavnet Busspart Danmark AS og arbeide etter suksessmodellen som brukes i Sverige og Norge. For å kunne tilby de samme mulighetene i Danmark som i andre markeder, vil selskapet også trenge nye og bedre tilpassede lokaler, en prosess som nettopp har begynt. Med Busspart Norge AS og Busspart Sverige AB på eiersiden vil konsernet kunne hente ut flere positive synergier innen alt fra produksjon og logistikk, til administrasjon og kommunikasjon.

 

  • Vi i Busspart Norge AS er veldig fornøyde med  å få på plass dette samarbeidet i Danmark. Vi ser et stort potensiale her i et land med stort fokus på kollektivtrafikk og vi ser frem til å kunne tilby bransjen våre tjenester innen høykvalitets karosserideler, skade- og lakkeringstjenester samt installasjonstjenester sier Dag Bergby, styreleder i Busspart Norge AS.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Dag Bergby

dhb@busspart.no

+47 90 88 44 76

Vennligst besøk: www.busspart.no

 

Om Busspart

Busspart er en uavhengig totalleverandør av karosseri-, skade- og installasjonstjenester for kollektivbransjen. I tillegg er Busspart produsent av høykvalitets ettermarkedsdeler til busskarosserier. Bussparts fokus er å være en pålitelig, lønnsom og fleksibel partner  og er idag representert i 3 land, Norge, Sverige og Danmark.