Busspart overtar Metrotek AS

Styret i Daimex Metrotek AS har besluttet å satse 100% på skinnegående materiell og ønsket derfor å overdra bussvirksomheten som ble innfusjonert for en tid siden. I den anledning er det inngått en avtale mellom Daimex Metrotek AS og Busspart Norge AS der sistnevnte kjøper innmaten av bussvirksomheten, samt rettigheter til domenet og varemerket Metrotek AS. I tillegg til varebeholdning og utstyr tar Busspart gruppen også over personal- og kundeansvaret fra 15. april 2023.

Busspart Norge har til hensikt å drifte Metrotek AS videre som et eget aksjeselskap, og har allerede ansatt tidligere Salgs- og markedssjef Bent Lundborg som daglig leder, samtidig som at alle installatørene har fått tilbud om å bli med videre på reisen. Alle kundeforhold blir ivaretatt i det nye selskapet og drifts- og serviceavtaler videreført.

  • Vi er strålende fornøyde med å kunne bringe merkenavnet Metrotek AS videre sammen med tjenester og produkter som er godt innarbeidet i det norske kollektivmarkedet. Vi har stor tro på at dette oppkjøpet vil styrke både Bussparts posisjon i markedet, samt forbedre tilbudet til alle våre kunder - sier styreleder i Busspart Norge AS, Dag H. Bergby. 

Busspart gruppen vil dermed bli både forhandler og installatør av kjente merkevarer som blant annet MobilEye front- og sidevarslingssystem, Fogmaker brannsikring, Dräger alkolåser og Sitsafe barneseter.

reparasjon-buss-arbeider (002)