OM BUSSPART NORGE AS

Busspart Norge AS ble etablert i 2016 og har siden vært gjennom en omfattende utvikling. Vi produserer i dag et stort utvalg av karosserideler av høy kvalitet, finish og passform til kollektivbransjen. I tillegg til karosseri og lakkering, tilbyr Busspart mye mer. I den senere tid har også nyinstallasjon av teknisk utstyr i nye busser som kommer til Norge, samt avinstallasjon i busser som skal videreselges vært en stor del av tilbudet.

Sammen med våre kunder og leverandører, fortsetter vi å utvikle våre produkter og tjenester, slik at vi hele tiden kan tilby og møte markedets behov. Busspart har raskt blitt en pålitelig partner som minimerer kjøretøyenes tid på verksted.

I begge våre avdelinger, henholdsvis i Råde (hovedkontor) og i Lillestrøm, har vi lakkbokser og dyktige karosseri- og lakkeringsarbeidere som sørger for topp kvalitet på jobben. Da vi leverer ferdiglakkerte deler, kan kjøretøyet settes raskt i trafikk, og unngå kostbar nedetid - altså er Busspart Norge AS en lønnsom partner for deg og din bedrift.

 

halvor_temp

Vårt mål er å alltid levere over kundens forventninger, både i kundeservice, kvalitet samt på varer og tjenester.

- Halvor Roksvåg, daglig leder Busspart Norge AS

DCIM100MEDIADJI_0146.JPG

På bildet ser du vårt verksted og hovedkontor i Råde, med adresse Torvbanen 8, 1640 Råde