Busspart forsterker lakkavdelingen!

Trond

Som et ledd i veien mot videre vekst, har Busspart nylig forsterket staben med 2 nye lakkerere, Robin Johansen og Trond Johansen. Til sammen har de to lang erfaring med lakkering blant annet av lastebiler, en jobb som er kjent for å være krevende..

Robin 08.08.2022

Målet er å øke kompetansen og optimalisere / øke bruken av lakkboksen med busser, lastebiler, båter og annet som trenger et nytt malingsstrøk. Ikke minst at kvaliteten på lakkeringen overgår kundens forventninger. Mens Robin er mest aktiv med selve lakkeringen tar Trond seg av koordinering av jobbene og kundekontakt.

Lastebil lakkering
Magnus Joneid

- «På bare noen uker har Busspart inngått avtaler med lastebileiere og entreprenærer over hele distriktet som ønsker omlakkering av nye og brukte kjøretøy og utstyr. Vi ser et stort potensiale for lakkvirksomheten, og er veldig glade for å få signert Robin og Trond her hos oss. Vi har nå alle forutsetninger for å ta nye markedsandeler og utvikle bedriften videre» sier Magnus Joneid, medeier og produksjonsansvarlig i Busspart Norge AS

Vanntank før lakk