VÅRE TJENESTER

Installasjoner - Vi utfører installasjoner av teknisk utstyr på kjøretøy som skal benyttes i trafikk i Norge. I tillegg utfører vi avinstallasjoner av kjøretøy som tas ut av trafikk.

Formproduksjon - For å kunne produsere et produkt i forsterket plast, er det behov for en form. For å lage en form er det nødvendig med en modell (plugg). Modellen kan lages for hånd eller freses ut etter en CAD / CAM-fil. Gjennom dedikert personale kan vi raskt produsere nye former for nye produkter og å lage og vedlikeholde former på en kostnadseffektiv måte.

Produktutvikling - Vi hjelper deg med å finne nye løsninger. Vi tilpasser eller utvikler helt nye produkter som bidrar til bedre økonomi. Kanskje du kan lage to produkter istedenfor en stor hvis det alltid er den ene enden som blir skadet? Bør boltene forkortes med en og en halv centimeter for å spare tid under montering? Mulighetene er mange og kostnadseffektive selv i relativt små serier.

Karosseriarbeid - En stor del av oppgavene våre dreier seg om karosseriarbeid og utbedring av skader på kjøretøy i kollektivbransjen. Busspart er en uavhengig partner som tar jobber for alle kollektivselskaper i landet.

Lakk - Som kunde kan du enkelt velge om du vil ha kjøretøy eller deler grunnet eller ferdiglakkert. Ved å velge et ferdiglakkert, unngår du trinnene for å koordinere verkstedbesøket med et lokalt lakkeringsfirma, prisen er allerede klar og det fremskynder hele prosessen betraktelig. Selvfølgelig lakkerer vi i alle farger basert på hvordan dine behov er.

CAD-tegninger - Vi produserer ferdige CAD-tegninger for plugger og former, samt monteringsdetaljer.

Alkolås - Busspart er sertifisert installatør og servicepartner på alkolåser til kollektivbransjen.

BYD kaia